Contact

Heb je ons nodig?
We helpen je graag. Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk op terug. Dat kan via de online chatfunctie (meestal reactie binnen 5 minuten), of via onderstaand formulier. Lees echter wel alsjeblieft de veelgestelde vragen eerst…

Veelgestelde vragen

  • Ik zoek een…. Hebben jullie dat ook?
    Wij van Theatermarkt verhuren of verkopen niets zelf. Wij zijn een platform dat aanbieders de mogelijkheid geeft items online te zetten. Staat iets niet op onze site? Dan heeft het geen zin ons te vragen of we het wellicht wel hebben. Wél zou je rechtstreeks contact kunnen opnemen met een van onze aanbieders.
  • Ik heb mezelf aangemeld, maar heb geen login ontvangen. Wat nu?
    Het aanmelden is (nog) geen geautomatiseerd proces. Wij maken handmatig een account voor je aan en sturen daarna de informatie die je nodig hebt om te beginnen. Dit kan echter wel een uurtje tot wellicht een dag duren. Duurt het langer? Neem ajb contact met ons op, wellicht is er iets misgegaan bij de aanmelding.
  • Ik heb een (aantal) item(s) waar ik liefst snel vanaf ben, omdat ik geen opslag heb. Kunnen jullie extra aandacht hieraan besteden?
    Jazeker! Zorg dat de items op de website staan en stuur ons een berichtje. Dan kunnen we wellicht kijken of we er een social media post voor maken (Facebook en Instagram) zodat onze volgers jouw items zien.